Servicii

Ce vă putem oferi:

Consultanță

Departamentul nostru vă poate oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru certificarea Halal. În urma vizitelor la abator/fabrică, consultanții noștri vă vor specifica tot ce trebuie făcut ca produsele să fie Halal. De asemenea, vom inspecta lista de ingrediente, în cazul produselor procesate, pentru a certifica faptul că nu există substanțe interzise din punct de vedere islamic.

Certificare

Departamentul nostru va elibera certificat Halal pentru produse. Fiecare certificat va avea inscris pe el denumirea produselor, data productiei, lot, cantitate, data expirarii si alte detalii, care ofera cumparatorului ca certificarea a avut loc in conditii optime, dupa criterii riguroase. Certificatele noastre sunt recunoscute in diferite tari, din Europa, dar si din Golf sau Orientul Mijlociu. Datorita faptului ca apartinem de o fundație islamică oferă încredere clienților dumneavoastră în produsele pe care le puneți la dispoziție. Certificatele sunt eliberate la cerere, pe baza informațiilor oferite de dvs, într-un timp extrem de scurt.

Logistică

Punem la dispoziția clienților noștri muncitori calificați, cu experiență, ce pot face inspecția inițială, asistă la sacrificare și întocmesc notele de constatare, precum și persoane pregătite în sacrificarea animalelor.